Venäläinen animaatio tänään

Perjantaina 25.11.2016 klo 16-18
YLEISÖLUENTO: VENÄLÄINEN ANIMAATIO TÄNÄÄN
PAIKKA: Helsingin yliopiston Metsätalon luentosali 6, Unioninkatu 40, Helsinki Taidehistorioitsija, teatterikriitikko ja Moskovan Bolshoi Festival Multfilmov -animaatiofestivaalin johtaja Dina Goder esittelee venäläisen animaatioelokuvan trendejä ja merkityksiä. Luento tulkataan venäjästä suomeen. Vapaa pääsy.

Lauantaina 26.11.2016 klo 17-18
LASTEN ANIMAATIOTUOKIO
PAIKKA: Lasten kulttuurikeskus Musikantit, Karpalokuja 7 A, 00940 Helsinki Lapsiperheillä ja muilla kiinnostuneilla on mahdollisuus nähdä Dina Goderin valitsemia uusia venäläisiä animaatioita. Tilaisuus on kaksikielinen. Vapaa pääsy.

Hankkeen yhteistyökumppanit:
Cultura-säätiö, Suomi-Venäjä-Seura, Helsingin yliopiston nykykielten laitos (Venäjän kieli ja kirjallisuus), Lastenkulttuurikeskus Musikantit, Centria-ammattikorkeakoulu ja Yrkeshögskolan Novia.

Hanke on saanut liikkeellepanotukea Suomen opetus- ja
kulttuuriministeriön taiteen ja kulttuurin Venäjä-ohjelmasta.
https://www.facebook.com/AdelfaAgency/