Funzilta ja S-ryhmältä mobiili hygieniapassi maahanmuuttajille

Mobiilioppimispalvelu Funzi ja S-ryhmä ovat julkaisseet yhteistyössä maahanmuuttajien hygieniapassikoulutuksen. Koulutuksen sisältö on toteutettu yhteistyössä Osaamistehdas.fi:n kanssa.

Koulutus on tarjolla englanniksi ja suomeksi. Hygieniapassia varten opiskeltava sisältö on muunnettu Funzin mobiilipedagogiikan avulla kännykälle sopivaan muotoon ja se toimitetaan loppukäyttäjälle optimaalisen kokoisina pieninä päivittäisinä annoksina.

Suomessa hygieniapassi tarvitaan esimerkiksi ravintola- ja kaupan alalla, kun työntekijä käsittelee työssään pakkaamattomia ja helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Tavallisesti hygieniapassikoe on maksullinen. Funzin sovelluksen kautta opiskelija voi opiskella koetta varten ja kerrata taitojaan. Koulutuksen yhteistyökumppani Osaamistehdas.fi järjestää myös erillisiä koulutuksia eri puolilla Suomea. Tietoa kursseista löytyy osoitteesta www.osaamistehdas.fi.

Funzi on aiemmin lanseerannut About Finland -tietopalvelun, joka antaa maahanmuuttajille ja etenkin turvapaikanhakijoille tietoa, joka edistää heidän sopeutumistaan suomalaiseen yhteiskuntaan. About Finland on saatavilla englanniksi, arabiaksi ja somaliksi.

Voisitteko ystävällisesti levittää tietoa potentiaalisten käyttäjien parissa? Oppimispalvelu löytyy osoitteesta www.funzi.mobi ja se on optimoitu mobiililaitteilla toimivaksi. Lisätietoja ja kaikki Funzin tiedotteet löytyvät täältä.