Kutsu Kaikki pelaa -seminaariin!

Eläkeliiton ja EHYT ry:n LähiVerkko-projekti (www.lähiverkko.fi) järjestää ilmaisen Kaikki pelaa! -seminaarin Helsingissä, Kuntatalossa 8.11.2016 klo 8.30-16.

Peliseminaari mainoskuva

Seminaarissa pääsee tutustumaan tietotekniikkaan erityisesti digitaalisen, eli tietokoneella tapahtuvan, pelaamisen kautta. Pelit ovat yksi tapa harjoitella tietotekniikkaa, oppia, liikkua, virkistää muistia, kokea onnistumisen elämyksiä, viihtyä tai löytää yhteistä tekemistä ystävien tai vaikka lastenlasten kanssa. Pelit viihdyttävät kaiken ikäisiä.  Päivän ohjelmaan sisältyvät aamu- ja iltapäiväkahvit. Lounas on omakustanteinen. Seminaarin aamupäivän ohjelman juontaa televisiosta tuttu Kirsi Alm-Siira. Seminaarin tarkempi ohjelma ja lisätietoa löytyy painamalla tästä linkistä.
Tervetuloa mukaan yksin, yhdessä ystävän tai harrastusporukan kanssa oppimaan, ihmettelemään ja kokeilemaan tietotekniikan mahdollisuuksia pelien kautta. Osallistua voivat niin tietotekniikan vasta-alkajat, kuin kokeneetkin pelaamisen ystävät.
Ilmoittaudu pian! Mukaan mahtuu rajoitettu määrä osallistujia.Ilmoittautumisaika päättyy 23.10.2016. Ilmoittautumaan pääsee tästä linkistä.
Tiedustelut ja lisätietoa:www.lähiverkko.fi/peliseminaari, sähköpostilla: lahiverkko@elakeliitto.fi tai puhelimitse 040 7251 560 / Jouni Ahonen.