Anna Pavlova- legendaarisen ballerinan elämästä kertova balettiesitys.

Seniori- kerho 60+ on järjestänyt jäsenilleen käynti Aleksanterin teatterissa Helsingissä 4. toukokuuta 2019.

Aleksanterin teatterin balettitalovierailussa ovat olleet Sergei Djagilevin mukaan nimetyn kulttuurikeskuksen tanssijat Pietarista. Ainutlaatuinen esitys on omistettu Anna Pavlovalle, 1900-luvun maailmankuululle prima ballerinalle. Esityksessä nähtiin Mariinski– ja Mihailovski  balettitalojen huippusolistien tulkitsemina teoksia Anna Pavlovan ohjelmistosta, mm baletit ”Ruusu-unelma” sekä Pavlovan ohjelmistoon kuuluneet klassikot ”Night”, ”Rondino”, ”Gavotte”, ”Venäläinen tanssi”, ”Dragonfly”, ”Californian poppy” ja ”Kuoleva Joutsen” sekä otteet Joutsenlampi ja Din Quijote baleteista.

Unohtumaton balettielämys on ihastuttanut yleisöä ympäri maailmaa ja myös Inkerikeskuksen seniorikerholaisia. 

Balettiesityksen mahtavista hetkistä jää unohtumattomia muistoja, jotka antavat meille iloa ja energiaa pitkäksi aikaa.