Terve, ihana kesä!

Kuumien päivien saapumisessa on halu nopeammin päästä kotien, toimistojen ja koululuokkien seinistä ja ryhtyä liikuntamiseen tai oleskeluun luonnon läheisyydessä, varata virkeyttä, hyvinvointia ja erinomaista mielialaa.Onhan kesä paras lepo- ja rentoutumisaika!

Inkerikeskus kutsuu 10-17 v. Lapsia ja nuoria viettämään tätä hauskaa aikaa meidän hyvässä ja ystävällisessä joukkuessa ja samanaikaisesti saada uusia kokemuksiakin. Esim.Soutu kanotteilla.

Harjoittelu järjestetään Vuosaarella, minne hyvin päästä Helsingin eri paikoista.

Opetus on 7.-12. heinäkuuta klo 11.00-14.00.

Osallistujien määrä on rajoitettu. Ota yhteyttä puh.o50 557 6761

Me olemme jo aloittaneet rentoutumista.. Helsingissä on käynyt omalaatuinen kilpailu  ” Iloiset startit”, mihin osallistui myöskin Inkerikeskuksen Senjoriklubi. Voittajana on  perinteellisesti Ystävyys. Mutta meidän kilpailijat olivat hiukan nopeimpia, korkeimpia, voimakkaimpia. Inkerikeskuksen jäsenteen nuorempi sukupolvi on myös aina mukana.Retki Super Parkiin oli loistava.