Maksuttomat terveysneuvonta ja terveystarkastukset maahanmuuttaneille

HEED Finland tarjoaa maahan muuttaneille ilmaisia terveystarkastuksia ja terveysneuvontaa Itiksessä ja online. Ajan voi varata verkossa tai olemalla suoraan yhteydessä (040 410 8319, info@heedfinland.fi). Aika on tunnin mittainen, ja se varataan sairaanhoitaja, hoitotyön lehtori Emma Tamankagille.

Terveysasiat koskettavat meitä kaikkia. Kerrothan mahdollisuudesta varata aika asiakkaallesi tai ryhmäläisellesi, tai autat häntä varauksen tekemisessä.

Neuvonta-ajalla HEED Finland- toimistolla voidaan mitata:

-verenpaine, verensokeri, kolesteroli, kehonkoostumus, hemoglobiini, uloshengityksen huippuvirtaus PEF

Tarjotaan neuvontaa esimerkiksi seuraavissa aiheissa:

-krooniset sairaudet, ruokavalio, liikunnan merkitys, henkinen hyvinvointi

Neuvonnan tarkoitus on lisätä tietoisuutta omasta terveydestä sekä helpottaa tarvittaessa hoitoon hakeutumista. Terveysneuvonnalla ei tehdä diagnooseja, vaan ohjataan tarvittaessa eteenpäin terveydenhuollon palveluihin. Palvelut ovat avoimia kaikille maahanmuuttajille ja pakolaisille ja maksuttomia.

Voidaan myös tulla tekemään mittauksia, antamaan neuvontaa ja kertomaan terveysaiheista erilaisiin tapahtumiin, ryhmiin ja messuihin. Olkaa yhteydessä niin sovitaan teille sopiva hyvinvointipäivä! Terveysneuvontaa, terveystarkastuksia ja hyvinvointipäiviä tarjotaan osana kolmivuotista Terveys on rikkautta -hanketta.

Tapaaminen toimistolla Itiksessä (Itis, Itäkatu 1-7, 4. kerros). Hissit sijaitsevat Finnkinon takana tai Gigantin vieressä ensimmäisessä kerroksessa.

Tulevat tapahtumat: Hyvinvointipäivä. Ilmainen terveystarkastus ja neuvonta 11.6.2024 klo 9.00- 14.00, osoitteessa Kulttuurikeskus Stoa, Turunlinnantie 1, Helsinki. Tarjotaan terveellistä välipalaa.

Naisten ja äitien liikuntaryhmä Itiksessä 4.6. alkaen.

info@heedfinland.fi

Emma Tamankag

+358 40 410 8319 / emma.tamankag@heedfinland.fi

Health checks & guidance, cultural mediator & cultural sensitivity training

Terveystarkastukset ja neuvonta, kulttuurivälittäjä- ja kulttuurisensitiivisyyskoulutus

Aino Jones

+358 44 974 2979 / aino.jones@heedfinland.fi

Partnerships, cooperation, adminstration

Kumppanuudet, yhteistyö, hallinto