Viron inkerinsuomalaisten laulu- ja tanhujuhla 2024

Viron inkerinsuomalaisten laulu- ja tanhujuhlia vietetään sunnuntaina 21.7.2024 Raplamaan Vigalassa, ja perinteinen suomenkielinen juhlajumalanpalvelus järjestetään Kivi-Vigalan Pyhän Marian kirkossa kello 12.00. Jumalanpalveluksessa saarnaa piispa emeritus Tiit Salumäe. Inkeriläisten laulujuhlien suomenkielinen jumalanpalvelus on jokavuotinen perinne.

Jumalanpalveluksen jälkeen on kulkue varsinaiselle juhlapaikalle Vana-Vigalaan, ja kello 14.15 alkavat laulu- ja tanssiesitykset.

Inkerinsuomalaisten laulu- ja tanhujuhlat on hieno ja kokemisen arvoinen tapahtuma, johon ovat tervetulleita kaikki juhlavieraat läheltä ja kaukaa. Tapahtuma on maksuton, mutta juhlapaikalta on mahdollista ostaa erilaisia Inkeri-seurojen tuotteita sekä ruokaa ja virvokkeita.

Inkerinsuomalaisten Tallinnan seuran järjestämä bussikyyti Vigalaan lähtee sunnuntaiaamuna Tallinnan suomalaisen seurakuntakodin edestä osoitteesta Pärnu maantee 8 kello 10.00. Paluu takaisin Tallinnaan on noin kello 18.00. Paikkoja voi tiedustella suoraan Inkeri-seuran Helvi Huopalaiselta helvihuopalainen@gmail.com tai +37253840516. Juhlapaikalle Vigalaan voi tulla myös omalla autolla.