Inkerikeskus ry:n sääntömääräinen syyskokous

Syyskokouksen esityslistalla oli muutama järjestelykysymystä ja Inkerikeskuksen hallituksen uusien jäsenten valinta. Kokoukseen osallistujat tutustuivat Inkerikeskuksen nettisivuston ja Facebook- profiilin toimintaan. Paljon kysymyksiä oli esitetty Inkerikeskuksen hallituksen puheenjohtajalle Kimmo Kiljuselle, joka kertoi Haminan kaupungin Suomen 100-vuotis lippuhankkeesta

Kokouksen pääteemana kuitenkin oli Inkerikeskuksen hallituksen uusien jäsenten valinta. Kokoukseen osallistujat aktiivisesti ehdottivat hallitustoimintaan sopivia ehdokkaita, Hallituksen jäseniiltä vaaditaan halu ja kyky edistää Inkerkeskuksen toimintaa.

Vaalien lopputulos on seuraava:

Toivo Tupin

Marina Bakanova

Galina Kulaeva

Nina Dubinskaya

Smirnov Aleksei

Kononenko Helmi

AutioToni

Belik Natalia