Inkerikeskuksen sääntömääräinen syyskokous

Inkerikeskuksen sääntömääräinen syyskokous pidettiin 20.11.2018 Inkerikeskuksen tiloissa. Kokouksen pääaiheena oli hallituksen puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten vaalit. Nykyisen hallituksen puheenjohtaja Kimmo Kiljusen aloituspuheessa kuitenkin korostui suvaitsevaisuuden merkitys suomalaisessa yhteiskunnassa, huoli eläkeläisten koyhtyymisestä ja venäjänkielisten syrjintä Suomessa.

Kokouksen jälkeen oli mahdollista tutustua taiteilija Nadezda Korkhosen akvarellinäyttelyyn Suomalainen luonto ja Aleksej Smirnovin käsityönäyttelyyn.  Kokousta koristi tanssiryhmä Tuulisttulla esiintyminen, joka täytti tänä vuonna 20 vuotta. 

Täytyy korostaa, että Inkerikeskuksen jäsenten osallistujien määrä syyskokoukseen oli huipussa. Uudet hallituksen jäsenet ovat valittu. He ovat:

  1. Kimmo Kiljunen   Puheenjohtaja
  2. Nina Dubinskaya
  3. Toni Autio
  4. Galina Kulaeva
  5. Toivo Tupin
  6. Aleksei Smirnov
  7. Helmi Kononenko
  8. Marina Bakanova
  9. Natalia Belik
  10.  Oleg Ruzu